Reklám
Reklám

Ezt az összetevőt a sütés végén add hozzá. Agy közönséges bundáskenyér egy mesterművé válik

Reklama
Ez az összetevő tökéletessé teszi a bundáskenyeret.

A bundáskenyér elkészítéséhez mindössze három összetevőre van szükség: kenyérre, tojásra és sütőzsírra. Sok gasztroszakértő azt ajánlja, hogy az olajat cseréljük vajra, hogy az egész ételnek kellemes ízt adjunk. Ráadásul a konyhát csábító illat tölti majd meg.
Ha otthon van választási lehetőséged a napraforgó- és a repceolaj között, válaszd a repceolajat. Magas a füstpontja, így nem kell aggódnia az égett szag miatt, ha a szükségesnél tovább hagynád a kenyereket a serpenyőben.

És mi a titkos összetevő?

Reklám
Forrás: Varecha
Reklama

Hasonló cikkek