Reklám
Reklám

Evra szerint Cristiano Ronaldo megszállott és soha többet nem megy el hozzá

Érdekes sztorit osztott meg a portugál klasszisról Patrice Evra, aki még a manchester Unitednél játszott együtt Ronaldóval, ami tökéletesen rávilágít arra, hogy mennyi mindent tesz meg azért, hogy ő legyen a legjobb a világon.

Patrick Evra mindig is ismert volt, nem csak a pályán, de a pályán kívül is, legfőképpen humoráról. A korábbi Manchester United játékos most megosztott egy-két olyan történetet egykori csapattársáról, Cristiano Ronaldóról, amelyet nem sokan ismerhetnek.

Visszaemlékezve ezekre az időkre, a francia elárult egy emlékezetes esetet, amiből egy életre megtanulta: ha Ronaldo ebédelni hív magához, talán jobb kibúvót keresni – főleg ha nagyon éhes az ember.

Szeretnék tanácsot adni mindenkinek; ha Cristiano Ronaldo meghív titeket vacsorázni, csak mondjatok egyszerűen nemet. Egyszer edzés után elmentem hozzá vacsorázni és nem volt más csak saláta, fehér csirke és víz, még gyümölcslé sem. Hamarabb fejezte be a vacsorát, mint én, elővett egy labdát és mondta, hogy menjünk, passzolgassunk egy kicsit. Mondtam neki, hogy befejezhetném a vacsorát? Erre ő, nem, menjünk passzolgatni. Két-három passz után azt mondta, hogy menjünk úszni, mondtam oké. Majd következett a jacuzzi és a szauna. Kész voltam. Azt mondtam, Cristiano, miért jöttünk ide? Azért mert holnap meccsünk van vagy azért, hogy vacsorázzunk? Szóval ezért nem javaslom senkinek, hogy elmenjen hozzá vacsorázni.“ árulta el Evra.

Reklám
Reklám